Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ankieta: Czy lista Uploaderów?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
To przydatny wątek pozwalający na sprawniejsze znalezienie szybkiego uploadera.
50.00%
4 50.00%
Zmniejsza prawdopodobieństwo oszukania zleceniodawcy.
37.50%
3 37.50%
Nie korzystam z uploaderów, zajrzałem z ciekawości.
12.50%
1 12.50%
To zbędny dodatek. Po staremu było lepiej.
0%
0 0%
Razem 8 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Lista: Aktywni Uploaderzy - komentarze do usługi.
W tym wątku możecie opisać jakość usługi wykonanej przez uploadera zamieszczonego na tej liście. Każdy spam będzie usuwany, notoryczny dodatkowo nagradzany ostrzeżeniem.

Postaraj się jak najlepiej opisać uploadera aby inni wiedzieli z czyjej usługi najlepiej skorzystać. Napisz ile czekałeś na upload, czy pliki były zgodne z zamówieniem, czy cena była taka jaką między sobą ustaliliście.

Jeśli masz jakieś negatywne uwagi możesz tutaj zamieścić dowody świadczące przeciwko osobie nieuczciwej. Tylko na tej podstawie zostanie ona wykreślona z listy.
Tutaj też uploaderzy mogą zamieścić ostrzeżenie, jeśli zleceniodawca okazał się nieuczciwy.

Obsługa forum nie bierze odpowiedzialności za nieuczciwego uploadera czy zleceniodawcę. Akcja ta ma charakter wyłącznie informacyjny.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
Wybrałem użytkowania Daw13
Jego usługę oceniam na Bardzo Dobrą.

Wrzucał mi Max Payne 3.
Wrzucił mi w bardzo szybkim czasie.

Polecam go.