Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
swordancer napisał(a):Ludzie! To są pierdy publikowane przez różnorodnych padalców i nie mają nic wspólnego z kościołem.
Zgadzam się w 100%. Tej listy nie napisał nikt z Kościoła, tylko ktoś kto chce mu zaszkodzić. Ja jestem lektorem i wiem co o muzyce sądzą niektórzy Księża.
25.12.2012, 00:22 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.12.2012, 00:24 przez Bub17.)
Ataki są na kościół częste - krótko, nie no nawet pisać o tym nie będę bo po prostu ręce opadają. Propaganda dziś jest na takim poziomie, a ludzie są tak... Że Stalin się w grobie przewraca że nie dożył tych czasów
Szczerze z tego co widzę co się wokół dzieje to macham ręką...
swordancer, na poważnie to rozkładam ręce, obie są bardzo prawdziwe. Wszędzie można się czegoś doszukać że naprawdę ciężko jest wypowiedzieć się która jest którą. Też z drugiej strony skupić się nie mogę 0.0