![[Obrazek: pol_ps_Lozko-samachod-dla-dziecka-Night-...5953_2.jpg]](http://www.epinokio.pl/pol_ps_Lozko-samachod-dla-dziecka-Night-Speeder-165953_2.jpg)
Łóżko dla 4-latka
|
Co sądzicie o takim łóżku-samochodzie? Chcę kupić dla mojego 4-latka i zastanawiam się, czy to dobry wybór.
![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
20.03.2014, 14:57
Syn na pewno będzie ucieszony jednak musisz się liczyć z tym, że za kilka lat z tego wyrośnie i przestanie go interesować tego typu łóżko.
![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
20.03.2014, 15:05
Wygląda fajnie, ale ja kupując łóżko dla 4 latka liczyłabym się z tym, że to nie będzie na rok tak jak dla malucha yulko na trochę dłużej. No chyba, że nie szkoda Ci pieniędzy i niedługo je wymienisz, albo zamierzasz je kupić komuś na prezent
![]()
20.03.2014, 15:10
Nie lubię takiej formy reklamy i pozycjonowania.
Myślę, że takie łóżko to głupota, chyba że rodzice mają worek pieniędzy i stać ich na wymianę mebli co dwa lata. ![]()
20.03.2014, 18:36
Fajne łóżeczko, nie wiem czy wygodne, ale okej. Fajne są proste łóżeczka dla 4 latków, bo taki malec jeszcze nie wiem czy doceni to, w czym śpi i czy najważniejsze zwróci na to uwagę (Dlatego nie wiem czy jest sens, ale skoro masz pieniądze i chcesz takie kupić, to nikt nie zabroni
![]()
10.04.2014, 23:21
Monoceros napisał(a):Fajne są proste łóżeczka dla 4 latków, bo taki malec jeszcze nie wiem czy doceni to, w czym śpi i czy najważniejsze zwróci na to uwagę Serio? Mnie się właśnie wydaje, że dla takiego dziecka najważniejsze jest, żeby fajnie wyglądało i zwracało jego uwagę
11.04.2014, 00:32
Nie na niby
![]()
23.11.2014, 18:53
Najważniejszy jest materac, żeby dziecko miało zdrowy kręgosłup.
20.06.2015, 10:18
Bardzo fajne łóżeczko, jednak to tylko na jakiś czas, później będziesz musiała zmieniać bo wiadomo wyrośnie szybko. My mamy łóżko które rośnie wraz z dzieckiem i bardzo dobrze się sprawuje.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości