Łóżko dla 4-latka
|
Co sądzicie o takim łóżku-samochodzie? Chcę kupić dla mojego 4-latka i zastanawiam się, czy to dobry wybór.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
20.03.2014, 14:57
Syn na pewno będzie ucieszony jednak musisz się liczyć z tym, że za kilka lat z tego wyrośnie i przestanie go interesować tego typu łóżko.
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
20.03.2014, 15:05
Wygląda fajnie, ale ja kupując łóżko dla 4 latka liczyłabym się z tym, że to nie będzie na rok tak jak dla malucha yulko na trochę dłużej. No chyba, że nie szkoda Ci pieniędzy i niedługo je wymienisz, albo zamierzasz je kupić komuś na prezent
20.03.2014, 15:10
Nie lubię takiej formy reklamy i pozycjonowania.
Myślę, że takie łóżko to głupota, chyba że rodzice mają worek pieniędzy i stać ich na wymianę mebli co dwa lata.
piszę poprawnie
20.03.2014, 18:36
Fajne łóżeczko, nie wiem czy wygodne, ale okej. Fajne są proste łóżeczka dla 4 latków, bo taki malec jeszcze nie wiem czy doceni to, w czym śpi i czy najważniejsze zwróci na to uwagę (Dlatego nie wiem czy jest sens, ale skoro masz pieniądze i chcesz takie kupić, to nikt nie zabroni )
10.04.2014, 23:21
Monoceros napisał(a):Fajne są proste łóżeczka dla 4 latków, bo taki malec jeszcze nie wiem czy doceni to, w czym śpi i czy najważniejsze zwróci na to uwagę Serio? Mnie się właśnie wydaje, że dla takiego dziecka najważniejsze jest, żeby fajnie wyglądało i zwracało jego uwagę
11.04.2014, 00:32
Nie na niby Heh, bardziej mi chodziło o to czy mu się za szybko to nie znudzi i będzie wiedział w czym śpi. Dzieci szybko dorastają. Sprawdzałaś wgl to łóżko, czy wygodne, z czego jest w głównej mierze wykonane? Np. Plastik z drewnem? Teraz się płaci za markę więcej niż za wykonanie. Dlatego się pytam. Jeśli wszystko jest okej to czemu nie? Łóżeczko wydaję się naprawdę fajne, więc powtórzę, że jeśli odpowiada twojemu synkowi i tobie to kupuj.
23.11.2014, 18:53
Najważniejszy jest materac, żeby dziecko miało zdrowy kręgosłup.
20.06.2015, 10:18
Bardzo fajne łóżeczko, jednak to tylko na jakiś czas, później będziesz musiała zmieniać bo wiadomo wyrośnie szybko. My mamy łóżko które rośnie wraz z dzieckiem i bardzo dobrze się sprawuje.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości