-poczucie humoru,
-hipnotyczne spojrzenie (potwierdzone czyjąś opinią;p),
-upór,
-konsekwencje,
-dążenie do celu,
;-)
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Lubię siebie za... - pozytywne afirmacje
|
18.09.2013, 09:59
Lubię siebie za:
-poczucie humoru, -hipnotyczne spojrzenie (potwierdzone czyjąś opinią;p), -upór, -konsekwencje, -dążenie do celu, ;-) Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
18.09.2013, 11:13
Lubie siebie za:
- Poczucie humoru ![]() - Silną wolę - Trzeźwe myślenie - No i może niedługo za konsekwencje ![]() ![]() fb.com/adipedesign
18.09.2013, 12:43
Ja lubię siebię za wytrwałość w dążeniu do celu. Gdy coś sobie wyymyśle robie wszystko by zdobyć cel
![]()
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
Lubie siebie:
Za niezwykłego człowieka. Podrywacza Poczucie humoru tak jak wszyscy. Robienie jaj z sąsiada. ![]() Za mądre posty na tym forum.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
(24.10.2013, 14:59)Aniodiable napisał(a): Lubie siebie: My też Cię za to lubimy. ![]() ![]() Pora na mnie! Lubie siebie za: - Poczucie humoru, opowiadanie dowcipów, robienie sobie jaj z czego się da. - Dążenie do celu, za to że czasami jestem uparty jak osioł. - Łatwy kontakt z ludźmi, a zwłaszcza z dziewczynami. - Za to że jestem po prostu sobą, nie udaje nikogo. Chyba tyle ![]() "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
24.10.2013, 19:52
To dobre pytanie. A ja lubię siebie za....
-nietypowy kolor oczu -ładne włosy ![]() -inne spojrzenie na świat -wrażliwość (choć czasem to przekleństwo) -siłę.
Free Your Mind!
24.10.2013, 22:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.10.2013, 00:21 przez Swordancer.)
Lubię siebie za to, że prawie nigdy nie poddaję się, zawsze daję sobie drugą szansę. Za ciekawość świata, indywidualizm, idealizm i silną wiarę. Lubię siebie za skromność i wiarę w ludzkość, mimo zrozumienia jak bardzo jesteśmy prymitywni i brutalni. Najbardziej lubię w sobie to, że nie staram się być jak inni. Nie mam autorytetu, sam wyznaczam go w sobie. Wiem do jakich wartości chcę dążyć, a nie jaką osobą się stać.
27.10.2013, 19:55
Lubię siebie za moje podejście do życia, za twierdzenie- jeśli ktoś może to dlaczego ja nie mogę, za optymizm, za dążenie do samodzielności i niezależności, za to, że szukam, za wszystkie głupawki, za ambicje, za to że jestem taka jaka jestem
![]() ![]()
27.10.2013, 20:08
Lubię się za:
- za to że się nie wywyższam -zawsze staram się pomóc jeśli tylko mam możliwość - nie mam podziału typu "nie trzymam sie z Toba bo jesteś gorszy czy biedniejszy" -szczerość do bólu i wierny jak pies |