Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Malwarebytes Anti-Malware skaner - czy aby skuteczny?
Kontynuacja poprzedniego wątku, ale już ściśle chodzi o ten skaner.
Czy po zeskanowaniu nim wykrytych zagrożeń, wirusów i usunięciu oraz ponownym restarcie kompa mam pewność, że komputer jest czysty i wolny od tych insektów?
Co jeszcze mam zrobić?

Jeśli wątek nowy zbyteczny to poproszę o połączenie z poprzednim. :)
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
  Odpowiedz
Powiem Ci, że ten program jest extra. Miałem kilka Trojanów które muliły jak nie wiem co. Zeskanowałem, skasowałem i... Do dziś cieszę się szybkim komputerem. Myślę że on nie zostawia żadnych "insektów" na kompie.
  Odpowiedz
Ten program był dobry kiedyś, aktualnie dobry jest bezinstalacyjny Dr. WEB CURE IT
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości