![[Obrazek: balotelli-1350568395.jpg]](http://img.liczniki.org/20121018/balotelli-1350568395.jpg)
Nikt się chyba nie spodziewał Balotellego w takim stroju na mieście. Paparazzi mają z niego niezły ubaw. Ciekawe, czy to jego styl, czy celowe zwrócenie na siebie uwagi?
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
|
Mario Balotelli w niecodziennym widoku.
|
|
18.10.2012, 15:55
![]() Nikt się chyba nie spodziewał Balotellego w takim stroju na mieście. Paparazzi mają z niego niezły ubaw. Ciekawe, czy to jego styl, czy celowe zwrócenie na siebie uwagi? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
18.10.2012, 16:19
To jest już po prostu słynny ""Super Mario""
Tak więc chyba chce pozostać "super" i to mu się chyba udaje hehe
18.10.2012, 17:00
haha ale beka prawie się polałem
według mnie to jest po prostu zwrócenie na siebie uwagę bo zostaje po prostu zapominany
Życie nie ma ścieżek na skróty.
![]()
18.10.2012, 18:33
Śmierdzi mi tu ustawką z fotoreporterami jak ta cała sytuacja z naszą miss euro
21.10.2012, 00:28
Mi się wydaję że, chciał mieć swoje 5 minut i udało mu się.
21.10.2012, 19:45
Wstał rano i nie mając co na siebie założyć wziął pierwszą lepszą rzecz leżącą na wierzchu... Nie zdarzyło Wam się nigdy założyć dwóch różnych skarpetek?
Ten sam system tylko zamiast skarpetek jest sweterek (też ciepły) A tak serio, to nie wydaje mi się żeby chciał zwrocić na siebie uwagę w ten sposób (skuteczniejsza byłaby ustawka)... Może chodziło o jakiś zakład?
|