Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Masz konto w banku??
Witam poszukuje osób które chcą założyć konto w banku. Jeśli masz zamiar zakładać konto w banku napisz do mnie na GG: 28214904 lub wyślij mi swój email na PW ja wyślę Ci zaproszenie na email w którym jest instrukcja co trzeba zrobić dasz mi w ten sposób zarobić nic przy tym nie tracąc. Z góry dzięki:-)
  Odpowiedz
O jakim banku mowa ?
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
mBank bezpłatne eKONTO w mBanku z kartą płatniczą, którą możesz mieć za darmo, z bezpłatnymi przelewami i wypłatami z ponad 4800 bankomatów w Polsce. Jest też izzyKONTO dla osób 13-18 lat (za zgodą rodziców) również bezpłatne.
  Odpowiedz
Ja od razu mówię , ze nie chce :P
  Odpowiedz
bezpłatne tylko ciekawe czy nie ma tam haczyków jakichś ;]
Ja tam wolałbym sobie samemu założyć niż za czyimś pośrednictwem, pomocą ;]
  Odpowiedz
No ja nikogo nie na mawiam, tylko szukam osób które już o tym myślały albo znają kogoś kto chce założyć konto w banku.;D Ja mam izzyKONTO i mam wszystko bezpłatne. Ale konto zakładasz sam tylko w formularzu dopisujesz 10 ostatnich cyfr mojego konta i wtedy ja dostaje kase za polecenie takiego konta. Ty nic na tym nie tracisz:D
  Odpowiedz
Sam miałem izzykonto w Mbanku i polecam, wszystko za darmo :)
No i sam bank również mi pasuje
  Odpowiedz
Jak mam w Millennium. I jestem zadowolona. Do czasu, aż nie zaczną wprowadzać jakiś opłat...
  Odpowiedz
Skoro już odkopane to:
Mam konto w millenium, polecam jak najbardziej. Mam u nich konto w złotówkach i jak i konto walutowe z kartami i wszystko ok :)
  Odpowiedz