Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Matematyczna zagadka dla ambitnych
Zadanie proste, pamiętam jak nauczycielka w technikum nas męczyła takimi zadaniami na każdej lekcji matematyki.
Ciekaw jestem ile osób zrobiło samo to zadanie a ile znalazło odpowiedź w google :D
  Odpowiedz
tonyviroos napisał(a):Ciekaw jestem ile osób zrobiło samo to zadanie a ile znalazło odpowiedź w google
Mam nadzieję, że jak najmniej bo przecież nie o to tu chodzi ;)
  Odpowiedz
Osobiście najpierw wyliczyłem a później sprawdziłem czy jest w necie. Chciałem zbadać czy to autorski projekt szefa :) Ale jednak plagiacik Haha
  Odpowiedz
Karol napisał(a):Chciałem zbadać czy to autorski projekt szefa Ale jednak plagiat
Tak zagadka jest już w Internecie od kilku lat, jednak nie wszyscy na nią trafili.
Według mnie jest ciekawa więc mamy ją i tutaj :)
  Odpowiedz
admin napisał(a):Według mnie jest ciekawa więc mamy ją i tutaj...

A może jakiś autorski projekcik tego typu nie do złamania wujkiem Google ? Dasz radę nie, na dziś i jutro może być na zaś ?
  Odpowiedz
Karol napisał(a):A może jakiś autorski projekcik tego typu nie do złamania wujkiem Google ?

Dołączam się do tego , czekam z utęsknieniem =] Buziaki.
  Odpowiedz
Banalne, ale żeby dojść do rozwiązania potrzebowałam jakichś 3 minut :)

Matematyczka to ze mnie kiepska zawsze była, ale jakoś podołałam :D
  Odpowiedz
Łatwe, może zrobimy temat na takie zagadki Ok
  Odpowiedz
Świetna! Nie googlowałam! Rozwiązne w 5 minut (dosłownie). Prosimy o więcej takich zagadek.
Nie wszyscy na liście wpisali nazwisko (są też nicki np. aisha), czyżby chcieli pozostać anonimowi? Hmmm ...
  Odpowiedz
nie jest trudne ;)
[Obrazek: trybiano.gif]
---> Giełda domen <---
  Odpowiedz