Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Matematyczna zagadka dla ambitnych
Widziałem już tą zagadkę. Trudna nie jest, ale trzeba się chwilę zastanowić.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Mi się zdaje, że [ ciach ]
  Odpowiedz
Łatwe :) Chwilka myślenia i rozwiązanie gotowe :D
Zapraszam na mojego chomika :) Znajdziecie tam książki różnego rodzaju.
  Odpowiedz
nom zagadka nie taka trudna ;) wystarczy pomyśleć przez chwilkę.... mi myślenie nad rozwiązaniem zajęło 5 minut i wcale mnie nie bolało hehe :D
  Odpowiedz
Łatwe , wiem ale nie powiem :D
  Odpowiedz
Haha na początku myślałem, że nie dam rady a rozwiązałem w niecałe 1,5 minuty :D
Bardzo proste;p
  Odpowiedz
15 sek :D łatwe i banalne (może dlatego że jestem niezły z matmy?) od razu zauważyłem sposób i sprawdziłem na innych przykładach. Równie dobrze można dać przykład 3+3=18 :D
[Obrazek: Nwc7AWP.png]
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
  Odpowiedz
Dość znana i powszechna zagadka. Banalna, choć wcale nie tak prosta dla większości jak kreują ją użytkownicy wypowiadający się w temacie. No cóż, Google szybko oświeca mniej zawzięte umysły rządne uznania... Mam dość śmieszne wspomnienia związane z tym przykładem ;) Bez internetu też rozwiązywalna, jednak nie dla wszystkich ;)
  Odpowiedz
Tez rozwiązałem. Nie jest taka trudna.
  Odpowiedz
Nie chwaląc się ,na rozwiązanie tej zagadki potrzebowałem 30 sekund :) .
  Odpowiedz