Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Menu Anime [Podoba się?]
Bardzo ładne menu. Jakby nie spowolniało strony chomika, bym się bardzo cieszył jak by wszystkie chomiki miały takie menu. Ułatwiło by to w znajdowaniu plików. Jeszcze niektóre mają wyświetlane reklamy plików, to też sie przydaje.
  Odpowiedz
Super ci, to menu wyszło. Widzę że znajduje się dużo kolorów, na tle oraz na czcionce oraz na, innych elementach menu.Chyba muszę sobie takie zafundować menu...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
No fajne
  Odpowiedz
Kurcze po co te odkopy? Aktualnie te menu mało jest warte, po pierwsze jest stworzone w Wix.com,
po drugie nie ma przelewów więc wątpię aby teraz ktoś teraz płacił w złotówkach za tego typu menu
które może sam wykonać.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Da mnie bomba:) Jak jest to, twoje pierwsze menu, to nawet ci nieźle wyszło, jak na sam początek.
Gratulacje:)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz