Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Menu (skrypt YETII) nie działa
Dzięki, mam włączoną obsługę JavaScript. Sprawdzałem na moim drugim chomiku ten sam kod - wszystko działa i wygląda normalnie, tak jak u Ciebie. Prawie normalnie, nie wiem dlaczego nie ma tła. W każdym razie tylko na Aramandurze nie działają zakładki i menu jest przewijane.
Już sobie poradziłem. Dzięki za pomoc i przepraszam za problem. Pozdrawiam
  Odpowiedz
Mnie także, nie działa menu na skrypcie YETII. Kod jest poprawny w 100% gdyż robiłem wiele takich menu. Odkąd chomikuj.pl zmodernizowali stronę tak skrypt przestał działać. :(:placz

Trzeba będzie się przerzucić na flash. Niedobrze
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Diablo09 napisał(a):Odkąd chomikuj.pl zmodernizowali stronę tak skrypt przestał działać.
Dokładnie tak. Skrypt Yetii nie działa już na Chomikuj.pl ponieważ administracja tej strony wprowadziła
więcej ograniczeń w stosowaniu skryptów java. Niestety.
  Odpowiedz
Niestety skrypt ten po wprowadzeniu pewnych ograniczeń ze strony Chomikuj.pl nie będzie już działał.
  Odpowiedz
Wielka szkoda. Trzy dni temu skończyłem robić menu i po dokonaniu poprawek sprawdzam kod i wklejam na chomika, a tu wielkie zdziwienie. :OO

Edit:
Nasunął mi się jeszcze jeden pomysł, lecz nie wiem czy jest wykonalny. Więc gotowe menu wstawiamy na własną stronę internetową, a potem tą stronę wstawiam na opis chomikuj.pl. Nie wiem czy zrozumiale pisze, więc chodzi mniej więcej oto aby nasze menu było wyświetlane nie bezpośrednio z chomikuj.pl lecz na chomikuj.pl przez naszą stronę. Glupi
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Diablo09 napisał(a):Nasunął mi się jeszcze jeden pomysł, lecz nie wiem czy jest wykonalny. Więc gotowe menu wstawiamy na własną stronę internetową, a potem tą stronę wstawiam na opis chomikuj.pl. Nie wiem czy zrozumiale pisze, więc chodzi mniej więcej oto aby nasze menu było wyświetlane nie bezpośrednio z chomikuj.pl lecz na chomikuj.pl przez naszą stronę.

W skrócie iframe ..
---
  Odpowiedz