Już sobie poradziłem. Dzięki za pomoc i przepraszam za problem. Pozdrawiam
Menu (skrypt YETII) nie działa
|
30.01.2012, 11:40
Dzięki, mam włączoną obsługę JavaScript. Sprawdzałem na moim drugim chomiku ten sam kod - wszystko działa i wygląda normalnie, tak jak u Ciebie. Prawie normalnie, nie wiem dlaczego nie ma tła. W każdym razie tylko na Aramandurze nie działają zakładki i menu jest przewijane.
Już sobie poradziłem. Dzięki za pomoc i przepraszam za problem. Pozdrawiam Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
25.03.2012, 22:43
Mnie także, nie działa menu na skrypcie YETII. Kod jest poprawny w 100% gdyż robiłem wiele takich menu. Odkąd chomikuj.pl zmodernizowali stronę tak skrypt przestał działać.
![]() ![]() Trzeba będzie się przerzucić na flash. ![]()
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam Diablo09 napisał(a):Odkąd chomikuj.pl zmodernizowali stronę tak skrypt przestał działać.Dokładnie tak. Skrypt Yetii nie działa już na Chomikuj.pl ponieważ administracja tej strony wprowadziła więcej ograniczeń w stosowaniu skryptów java. Niestety.
25.03.2012, 23:11
Niestety skrypt ten po wprowadzeniu pewnych ograniczeń ze strony Chomikuj.pl nie będzie już działał.
Wielka szkoda. Trzy dni temu skończyłem robić menu i po dokonaniu poprawek sprawdzam kod i wklejam na chomika, a tu wielkie zdziwienie.
![]() Edit: Nasunął mi się jeszcze jeden pomysł, lecz nie wiem czy jest wykonalny. Więc gotowe menu wstawiamy na własną stronę internetową, a potem tą stronę wstawiam na opis chomikuj.pl. Nie wiem czy zrozumiale pisze, więc chodzi mniej więcej oto aby nasze menu było wyświetlane nie bezpośrednio z chomikuj.pl lecz na chomikuj.pl przez naszą stronę. ![]()
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
28.03.2012, 13:33
Diablo09 napisał(a):Nasunął mi się jeszcze jeden pomysł, lecz nie wiem czy jest wykonalny. Więc gotowe menu wstawiamy na własną stronę internetową, a potem tą stronę wstawiam na opis chomikuj.pl. Nie wiem czy zrozumiale pisze, więc chodzi mniej więcej oto aby nasze menu było wyświetlane nie bezpośrednio z chomikuj.pl lecz na chomikuj.pl przez naszą stronę. W skrócie iframe ..
---
|