Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Microsoft Office 13 (trial) zmiana języka
Mój problem wygląda następująco- muszę utworzyć dokument używając Microsoft Office 10, nie jestem wielbicielką Microsoftu, zwłaszcza kiedy ktoś każe mi korzystać z konkretnego oprogramowania więc nie zamierzam kupować licencji i korzystać z 60-dniowej wersji trial. Jak na razie znalazłam i zainstalowałam Office'a 13, lecz jest on po angielsku co w połączeniu z nieznajomością iterface'u (a zwłaszcza wstęgi u góry) trochę utrudnia mi pracę... Do sedna- szukałam na stronie Microsoftu, owszem są pakiety językowe i Language Interface Pack ale są one płatne, a nie zamierzam dopłacać do czegoś co usunę za dwa miesiące. Co zrobić żeby interface był po polsku bez dopłacania do ,,interesu"
Jakieś pomysły?

Edit: już po problemie, znalazłam sobie MS Office 10 który jest po polsku :D można zamknąć/ usunąć.)
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] Staram się pisać poprawnie