Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Mikołajki 2012 z forum Odjechani.com.pl
Gdybym był Świętym Mikołajem to był bym gruby, wąsaty i rozdawał prezenty:-)
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]
  Odpowiedz
Gdybym był Świętym Mikołajem zadbałbym o to ,aby żadne dziecko na tym "naszym" świecie nie umierało z głodu !
  Odpowiedz
Najpiękniejszy prezent w moim życiu to mój chłopak :) - mój kochany synek - ojciec go nie chciał a dla mnie jest całym światem - czasem nieznośny lecz jest najlepszym co mi się przydarzyło w życiu
  Odpowiedz
:)PapaTakjestRozaNajpiekniejszy prezent w moim zyciu to wygranie walki z rakiem
  Odpowiedz
Gdy bym był świętym Mikołajem sprawił bym ,że biedne dzieci by miały wszystko co tylko by chciały.
  Odpowiedz
Tongue 
Najpiękniejszy prezent w moim życiu ,to ...chwila , kiedy trzymałam po raz pierwszy w ramionach swoją córkę. Poczułam, że życie bywa piękne !
  Odpowiedz
Gdybym był Świętym Mikołajem przeprowadził bym się z bieguna gdzieś gdzie jest cieplej.
  Odpowiedz
Gdybym był Świętym Mikołajem to 6 grudnia rozdał bym punkty na chomikuj zupełnie za darmo :)
  Odpowiedz
Gdybym był Świętym Mikołajem urodziłbym sie 1000 lat temu...
  Odpowiedz
Najpiękniejszy prezent w moim życiu to miłość która potrafi zaskakiwać :) a tak realnie to dobra książka na różne tematy psychologiczne i o tym jak rozumieć zwierzęta
  Odpowiedz