Milion Lat dla Vilandry
|
19.04.2013, 17:30
Wszystkiego Najlepszego^^
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
19.04.2013, 18:21
Najlepszego
19.04.2013, 18:52
A no słuchaj, co ja będę dużo gadał. Sama wiesz jaka jest sytuacja, więc życzę Ci spełnienia najskrytszych marzeń i udanej imprezy urodzinowej.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
19.04.2013, 19:17
Ja wiem czy jest się z czego cieszyć? Jesteś znowu o rok starsza.
Jeśli jednak się z tego cieszysz, to ciesz się tak jeszcze wiele, wiele razy. Dla wyjątkowej kobiety - wyjątkowy kwiatek. Mnóstwo szczęścia życzę! Cokolwiek przez "szczęście" rozumiesz.
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia i samych sukcesów swoim życiu.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
19.04.2013, 21:16
Wszystkiego wszystkiego najlepszego. Żebyś za ten tysiąc jak wyglądała równie dobrze jak teraz (no, lepiej już się chyba nie da, chociaż, jak powszechnie wiadomo- z Vilandrą jak z winem, im starsza tym lepsza).
Staram się pisać poprawnie
19.04.2013, 21:52
(19.04.2013, 16:32)Buhay napisał(a): Oj starzejesz się, Kochanie... Odpowiesz za to (19.04.2013, 16:32)Buhay napisał(a): Milion lat dla Vilandry Oj nie wiem, czy autor tematu wie co czyni Ślicznie dziękuje wszystkim za życzenia, a tych co nie złożyli dorwę w swoim czasie O dziwo czuje się tak samo staro/młodo jak wczoraj, tylko Facebook mi się pali...
Jak dobrze, że napisałem, bo przeżyje. Raczej minie trochę czasu zanim przyzwyczaisz się do nowej liczby.
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
05.05.2013, 12:25
Spóźnione ale szczere życzenia i buźki z okazji urodzinek od Motaro
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości