Mistrz Photoshopa
|
20.01.2012, 00:41
![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Świetny zabieg z włosami. Skraplanie to ten ktoś ma opanowane, nie ma co
![]() Dużym ułatwieniem było tło. Gdyby nie one nie wyszło by tak ładnie i nie obyło by się bez wycinania Pani z tła. Bądź co bądź super film. Może otworzy to oczy niektórym Paniom co stawiają sobie za wzór okładkowe modelki. Niech zobaczą jak się traci kilogramy w kilkanaście sekund! ![]()
23.01.2012, 10:22
Brawo brawo, ładne wykonanie
![]() ![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
23.01.2012, 18:52
(20.01.2012, 06:55)admin napisał(a): Niech zobaczą jak się traci kilogramy w kilkanaście sekund! Oj to nie jest praca na kilkanaście sekund, taka "operacja" trwa trochę dłużej, widziałem już wiele tego typu filmów i PhotoShop przestał mnie już zadziwiać ponieważ funkcję "skraplania" opanowałem w 85% i więcej tam trzeba skupić się na wyglądzie i realności niż mieć umiejętności. Muszę przyznać że te włosy tak od ręki musi mieć wyczucie ![]()
17.03.2012, 00:16
Gdybym tak umiała już dawno stałabym się nową Top Model internetu . xd
06.06.2012, 21:07
O mamo! Chciałbym tak umieć!
![]() A może ktoś umie i zrobi poradnik? ![]()
06.06.2012, 23:20
W sumie samo odchudzenie postaci jest proste, ale włosy to dla mnie zbyt długa praca . ; )
(06.06.2012, 21:07)kaszanka napisał(a): A może ktoś umie i zrobi poradnik?Z wielką chęcią choć technikę skraplania trzeba opanować samemu i myślę że bez sensu jest pisanie na to poradnika. Wystarczy się przyjrzeć jak to mniej więcej robi koleś na filmiku ![]() ![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
22.06.2012, 14:06
Moim zdaniem ten filmik jest lepszy ;]
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości