Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Moda naszych facetów ?
[Obrazek: latexman1_rhawxrq.jpeg]

[Obrazek: latexman3_rhawxxw.jpeg]

Ostatnio będać z moim chłopakiem na dużej giełdzie na temat mody damsko - męskiej , spotykaliśmy dość dziwnie ubranych facetów =] Obcisłe spodnie , rurki mega zajechane w pasie , lub kolesi w lateksach i gorsetach , tak się zastanawiam co to jest ? Czy to nowa moda , czy uczą nas nowej tolerancji dla nowego gatunku ludzkiego ? Sama niewiem lecz ja osobiście bym chłopaka nie wypuściła w takim stroju na miasto a nawet w obcisłych spodniach.

Wyczytałam w necie że obcisłe spodni w kroku , mogą być problemem z płodnością u facetów ! Nie wiem , jak wy myślicie ale dla mnie to bleee...a może to płatne Panie przed Euro ? Taki żarcik panowie.
  Odpowiedz