Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Mój chomikczek Zakrecona_LOL
Wink 
Mam chomiczka Zakrecona_LOL (Jak tutaj :D) U mnie codziennie nowe gry , filmy , obrazy , muzyka i nie wymienię tego wszystkiego do końca świata Jest :D Zapraszam do pobierania. ;) A co do tego ... Od 02.10.2011r. - 05.11.2011 trwa promocja !!! Za pobranie mojego pliku na komórkę dodatkowo 1000 pkt ;) !
A jeżeli chcesz zareklamować swojego chomiczka zgłoś się tu w PW : http://chomikuj.pl/Zakrecona_LOL?inbox=1

ZAPRASZAM !!!

[Obrazek: Zakrecona_LOL.gif]
  Odpowiedz
Tak bez pukania weszłeś? Zdejmij buty.

Ciekawe ciekawe.

Dodaj jeszcze:
I usiądź wygodnie na kanapie.
  Odpowiedz
Koleżanka ma błąd w opisie swojego chomika( Chciałam bym ogłosić pewną promocje. Za pobranie obojętnie jakiego pliku na komórkę
Dodatkowo 1200.000 pkt!!! Zgłosić się w PW o odebranie punktów. ;P ) może chodziło o 1200 pkt?Bo jeśli nie to już się zgłaszam na pw po odbiór pkt.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości