Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Mój kanał Youtube
Jeśli chodzi o wymowę angielskich słówek to staram się, chciałbym testować inne telefony tylko jak? :D nie mam tyle kasy aby każdą nowinke kupić aby przetestować ;) właśnie raz na tydzień staram się robić nowy filmik androidowe pożeracze czasu, co wydaje mi się równoznaczne z najlepszymi aplikacjami z Google Play ;)
Dzięki za opinię, zapraszam innych do wyrażenia własnej opinii ;)

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
  Odpowiedz
Rozumiem, na youtube osoby nagrywające filmy o telefonach, IT i tak dalej mają naprawdę ciężko tym bardziej na początku. Pozostaje mi życzyć powodzenia i jakiegoś sponsora, myślę że fajnie byłoby robić jakieś recenzje lecz ostatnio producencji nie kwapią się do wyporzyczania sprzętu. Najważniejsze to robić swoje a to wychodzi Ci bardzo dobrze.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz