Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Moja prosta gra Android - Jump Clicker

Odpowiedz
Niedostępny
  Odpowiedz
Jedyne co mogę napisać to to, że ta gra najbardziej przypadłą mi do gustu.
Dobrze, że nie jest to kolejne 3d, ale sam wiesz że nie najlepiej ci to wychodzi. Zwłaszcza że to są najtrudniejsze gry do roboty (chyba) ;)
Na screenach rzuca mi się w oczy ta piłka... Fajnie by było gdyby to serio było koło ;)
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Aktualizacja 1.06
-Dodałem 10 poziomów, teraz jest ich 36
-Naprawiłem drobne błędy takie jak np.
(21.11.2015, 18:40)androidplus napisał(a): Skończyłem 10 poziom i po 10s wywaliło mnie z powrotem do 9 !!

Nowe wersja jest oczywiście w GooglePlay na https://play.google.com/store/apps/detai...es.EscapeO Nie można już pobrać poprzedniej wersji.

Odpowiedz
Zadowoliła by mnie wersja dla lansiarzy, tzn na iOS'a.
  Odpowiedz