Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Monavie - sok z jagody acai - hit europy - obejrzyj
Witam

Mam na imię Jacek , ja osobiście poszedłem kiedyś lekarza ponieważ drętwiała mi ręka .
Lekarz ten skierował mnie do neurologa i ta sie dowiedziałem że mam ucisk na kręgach ale trzeba zrobić rentgen czyli zdjęcie.
poszedłem zrobiłem i co sie okazało że mam zwyrodnienie kręgów szyjnych , odwapnienie , brak płynów byłem załamany do tego każdego ranka kiedy sie budziłem miałem tzw. symdrom sztywnego karku czyli nie mogłem głową ruszać do tyłu i na boki .
Lekarz przepisał mi na początek NAPROXEN 500 a nawet i większy bo bóle sie nasilały .Prawdziwa masakra dla wątroby.

I wtedy spotkałem kolegę który zapytał sie mnie czy znam MONAVIE , odpowiedziałem że nie .A on mi opwiedział o swoich znajomych i nie tylko gdzie byli bardzo schorowani i zaczeli pić sok z jagody ACAI z glukozaminom.
Juz po dwóch tygodniach picia soku MONAVIE dolegliwości ustapiły . Powiedziałem mu ze ja tez chcę pić ten sok dał mi telefon do pewnej osoby która jest dystrybutorem MONAVIE.
Już na drugi dzień miałem ten sok z jagody acai z glukozaminom i powiem ci że ja doznałem szoku poniewaz juz po około 10 dniach wyginałem głowe w kazda stronę i do tej pory budze sie bez sztywnego karku.

Ale powiem ci cały sekret jagoda acai prawdziwa bomba przeciwutleniaczy i najważniejsze co to jest glukozamina.
Sok ten pijąc dwa razy dziennie po 30 ml daje organizmowi ponad 1000 jednostek gulkozaminy która jest odpowiedzialna za wytwarzanie kalogenu odpowiedzialnego za regeneracje chrząstek kostnych w stawach i kręgosłupie.
Nikt o tym nie mówi ale leki z kalogenem mają tylko 15 % zawartości kalogenu zwierzecego z czego tylko kilka procent jest przyswajalne . Momavie daje glukozamine rośliną do wytwarzania kalogenu i jest przyswajalna w 99 %.

Przez to tak szybkie efekty regeneracyjne są dzięki sokowi MONAVIE.
Uwierz nie mam powodu cię kłamać po prostu ktoś kiedyś mi pomógł i ja też chcę teraz pomóc innym .
Monavie daje gwarancję zwotu produktu do 90 dni , więc nic tylko pić .

Obecnie używam tego soku z rodziną do dzisiaj i jestem już dystrybutorem MONAVIE aby mieć sok taniej a nawet za darmo.

podaje ci mój numer tel. 881 456 046 - JACEK SKLAREK
bądź pisz na adres [email protected]
zobacz film z efektami zdrowotnymi po piciu soku
pozdrawiam Jacek
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości