Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Monkiii - różności
Kolory jak najbardziej pastelowe, swojej palety nie mam. Korzystam często z tej stronki https://color.adobe.com/pl/explore/most-...time=month , ale najczęściej kolory wpadają mi w trakcie wszelakiego researchu, czy to bezpośrednio z projektów innych, czy z prezentacji itd.

Ogólnie lubuje się w kolorach pastelowych i jaskrawych, choć najlepiej jak jaskrawy występuję z jakimś ciemnym. Kolory oraz typografia sprawiają mi najwięcej kłopotów, ale już sam zauważam, że z czasem idzie mi lepiej.
[Obrazek: iq15uYm.gif]
fb.com/adipedesign
  Odpowiedz
Dla Stowarzyszenia Sympatyków Rzeki Wkry.

[Obrazek: hwAnCrG.jpg]
fb.com/adipedesign
  Odpowiedz
Mały update ;)

[Obrazek: kKI2cPc.jpg]
fb.com/adipedesign
  Odpowiedz
Widzę nadal bardzo wysoki poziom, nic tylko tak trzymać!
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości