Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Motocykle
Oj dojeździło się nią po lasach i polach u dziadków. Miałem trzy biegową wersję, były lepsze, niż te nowsze z 4 biegami. Często gaźnik się zapychał, ciągle coś się psuło, ale później, to już sobie sam umiałem naprawić. Prosta konstrukcja młota i cepa, a radość nie do opisania. Pamiętam te chwile do dzisiaj :)
  Odpowiedz
Do motorynki wystarczą 2 klucze i też wszystko naprawisz :D. Po lesie również dobrze się jeździ, tylko małe kółka Gniew
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
da Vinci napisał(a):Prosta konstrukcja młota i cepa, a radość nie do opisania
Motórrrrrrrr!
(że tak zaoftopuję nawiązaniem do filmu o wuesce :P)
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości