Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

MoviesAndMore - u mnie znajdziesz wszystko
Witam Serdecznie wszystkich gryzoni w chomikowej społeczności jestem niedługo bo jakieś dwa tygodnie temu założyłem swojego pierwszego chomika, ale pomału przystosowuje się do panujące tu atmosfery ;) .

Mój chomik jest młody bo jak wspomniałem wcześniej ma dopiero dwa tygodnie, jednak już udało mi się zgromadzić 0,5 TB filmów, gier i programów. Jeśli czegoś brakuje staram się to na bieżąco uzupełniać, również wypełniam prośby o upload. Jeśli nie znajdziesz czegoś na moim chomiku pisz śmiało, a to dodam.

http://chomikuj.pl/MoviesAndMore
Jeśli ktoś ma jakieś zastrzeżenia chętnie przyjmę słowa krytyki ;)
  Odpowiedz
Chomik trochę się rozrósł , zapraszam do oceniania :) .
  Odpowiedz