Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

My słowianie. +18
Swordancer napisał(a):Demanufacture to tylko teledysk, a poza tym miliony polek mają dość zróżnicowaną budowę twarzy, że też nie dostrzegam w wielu "słowiańskich " rys.
Hmm.. to między innymi dlatego, że Polska była krajem gościnnym i zamieszkiwali u nas nie tylko Słowianie. Ludzie migrują, mieszają się, krzyżują między sobą i nie każda Polka musi mieć wyłącznie słowiańskie korzenie, co nie znaczy, że nie jest Polką. Tylko teledysk. Wiem, ale wyrażam swoją opinię. Skoro klip jest o kobietach o słowiańskim typie urody, to fajnie by było, żeby laski w nim występujące właśnie takie były. A przynajmniej te pierwszoplanowe.
  Odpowiedz
Fajnie by było, gdyby te kobitki w tym filmie były nagie, ale niestety nie zawsze jest fajnie. Haha Wisz, co jak co, ale nie powiem żeby ta kobieta nie miała słowiańskiej urody, ryski zdają się pasować, przynajmniej na moje oko, chociaż są tam kobitki, które o wiele bardziej mi się podobają od tej całej Luxurii, którą się ludziska rajcują.

Dobrze wiem co z czego wynika jeśli chodzi o wygląd. ;) Nie mam przecież nic do twojej opinii, coś pomieszałaś przy odbiorze posta, a może ja teraz mieszam przy odbiorze twojego? Mysli Whatever... Te Polki na teledysku i tak są piękne, temu nie da się zaprzeczyć. Chodzi tam o seks, pożądanie, kobiece piękno, no i słowiańską krew. Z resztą luksuria to chyba grzech pożądania, jeśli dobrze pamiętam. Haha

I tak wolę teledyski z ciekawym przesłaniem.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości