Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

NFS Hot Pursuit
Witam,

Kupiłem dzisiaj kierownicę "iSmart".
Podczas uruchamiania NFSa Hot Pursuit wyskakuje mi od razu komunikat, że aplikacja zostanie zamknięta:

[Obrazek: hfhfhf.jpg]

Jak tylko odłączę kierownicę od portu USB, gra uruchamia się bez żadnych problemów.
Wie ktoś o co kaman? Tą kierownicę kupiłem specjalnie do tej gry, a tu taki zawód... :(

Wchodząc w panel sterowania / kontrolery gier, kierownica widziana jest prawidłowo,
wchodząc w testy wszystko działa jak należy, a przy NFSie lipa. Wywala błąd
na dzień dobry.

Macie jakieś pomysły?
  Odpowiedz
Nie miałem nigdy kierownicy więc z pomocą słabo.

Może spróbuj na innej gierce, bo problem może być tylko z tą grą.
  Odpowiedz
  Odpowiedz
(29.03.2011, 23:22)adam-as napisał(a): Powiem Ci że w tą grę lepiej grać na klawiaturze, bo na kierownicy jest masakra.

I kolejny zawód...
  Odpowiedz
Powiem Ci tak - NFS został tak zrobiony, aby nie było za łatwo i jeśli mam być szczery, o wiele łatwiej się gra na klawiaturze. Załatwiłem sobie pozostałe części (czytaj wszystkie ;-) ) NSFa i chyba najlepiej gra się w SHIFT'A. Swoją drogą SHIFT i HOT PURSUIT to chyba najlepsze samochodówki jakie widziałem.

Niedługo będę miał jeszcze Test Drive 2 i Gran Turismo więc zobaczymy jak tam sprawa będzie wyglądała.

Generalnie gra się przyjemnie, ale dość trudno - w grach podobnie jak w realu, trzeba się nauczyć jazdy za kierownicą ;) Niestety samo to nie przychodzi...
  Odpowiedz