Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Na co wydalibyście 50 mln złotych?
Jutro kolejne losowanie Dużego Lotka.
Do zgarnięcia jest 50 mln minus podatek.

Na co wydalibyście taką kwotę?
  Odpowiedz
Wydałbym na chomik maniaca do końca życia...:D jeszcze by mi troszkę zostało:P
  Odpowiedz
Eee ja kupiłbym serwis chomikuj.pl :P
  Odpowiedz
(26.09.2011, 22:14)CzekoladowyBaron napisał(a): Eee ja kupiłbym serwis chomikuj.pl :P

Już widzę jak Adminujesz na chomiku, portal by padł :D

Ja bym wydał na zakup Shella do końca życia + konta premium na wszystkich serwisach :D
  Odpowiedz
(26.09.2011, 23:09)sensity napisał(a): Już widzę jak Adminujesz na chomiku, portal by padł :D

Wynająłbym Ciebie.
  Odpowiedz
Żeby padł jeszcze szybciej? Absolutny brak logiki :D
Co zrobić z takim szmalem... Narzuca się wiele pomysłów, ale wykupienie na własność broni masowego rażenia chyba przeważa nad wszystkim innym :)
  Odpowiedz
15 milionów poszłoby na studio. 10 Na wytwórnię, 15 na sprzęt do studia. Kupiłbym sobie 3x Impala 64' (około 1milion za 3 + utrzymanie - silnik 8,0 , 12 cylindrów). 2 miliony wydałbym na chatę, a reszta to wyposażenie do chatki Suziaka. ;)
  Odpowiedz
Dom, samochód, marzenia itd.
Na pewno zostawił bym coś na życie, nie tak jak inni. Wygrywają dziesiątki milionów i po roku nic im nie zostaje.
  Odpowiedz
(27.09.2011, 22:23)Suzi STW Bull napisał(a): 15 milionów poszłoby na studio. 10 Na wytwórnię, 15 na sprzęt do studia. Kupiłbym sobie 3x Impala 64' (około 1milion za 3 + utrzymanie - silnik 8,0 , 12 cylindrów). 2 miliony wydałbym na chatę, a reszta to wyposażenie do chatki Suziaka. ;)

Nie zapomnij wliczyć w to okup za członka rodziny co jakiś czas... :D
  Odpowiedz
Ale z ciebie pesymista Baronie. Nieważne czy wygra ktoś 10 zł czy 50 mln. Ja myślę że wystarczy żyć uczciwie z dala od "złych" ludzi, nie wdawać sie w jakieś problemy, a przede wszystkim nie rzucać się w oczy i nie ujawniać całemu światu ile ma się w skarbcu a o okup nie będzie się trzeba martwić:)
  Odpowiedz