W grudniu tego roku kończę 18 lat.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Na ile lat wyglądam?
|
26.10.2013, 16:21
To nie są soczewki. Nie chce zwrócić na siebie uwagi, byłem ciekawy opinii osób którę mnie nie znają - na ile lat wyglądam. Z "przyznać się kto mówi prawdę" chodziło mi o to żeby Ci co odnaleźli tę informację w moim profilu na facebooku czy gdziekolwiek indziej się przyznali
![]() W grudniu tego roku kończę 18 lat. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
26.10.2013, 16:23
17
![]() P@weł spokojnie, ogarnij trochę ; )
26.10.2013, 16:37
To ja nie wiem po co przerabiałeś ten obrazek, ale mniejsza o to nie będę już wnikał. Skapnąłem o co chodzi
![]() W sumie w porywach to i na 17 lat wyglądasz, chociaż wiedziałem że masz więcej, bo tak najczęściej jest dana osoba wygląda na dwanaście, trzynaście lat a ma koło piętnastu tak samo jak i tu. "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
26.10.2013, 16:44
Właśnie wydaje mi się że z przerobionym kolorem oczu na tak jasny zielony wyglądam jeszcze młodziej stąd też było moje pytanie o opinie, a nie po to aby "zwrócić na siebie uwagę".
27.10.2013, 06:02
Przyznaję, że użyłem niedozwolonych środków, aby "odgadnąć" Twój rocznik, ale niech to będzie moją słodką tajemnicą
![]()
16.08.2021, 13:32
Hmm... okulary dodają lat, serio ;-) Lepiej nosić soczewki, są wygodniejsze ;-) No i nie przeszkadzają przy wielu tematów.
No i koszt niewielki. Popatrzcie sobie na alesoczewki.com Przy okazji wyprzedaży to już w ogóle można mega fajnie trafić. |