Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Na którym piętrze byliście najwyżej?
Pytanie tak odjechane, że można dostać lęku wysokości Haha

[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcR68CqZ75XpCbsC0HOqMfq...AZ1kGfcgLQ]

Ja byłem najwyżej w granicach 40-45 piętra w hotelu w Warszawie.

A, Wy? Na którym piętrze byliście najwyżej? Przypomnijcie sobie i napiszcie, gdzie to było!

Odpowiedz
Strop nad 24-tą kondygnacją krakowskiego "Szkieletora", około 95 metrów nad poziomem gruntu.

[Obrazek: 80zVpu8.jpg]
Kształt bez formy; odcień bez koloru
Sparaliżowana siła; gest bez ruchu

[Obrazek: Yhk8Q]
  Odpowiedz
Gdzieś w okolicach 45-50 w Niemczech i na bodajże 72 w Anglii. :)
  Odpowiedz
Ja nie pamiętam na jakim, ale coś ok 50 piętro, bo pamiętam, że to było jak przyjechałem z rodziną i kolegą do wawy i sobie po mieście 'lataliśmy' :D
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Na 27 w Katowickim Hotelu Qubus :)
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
10 piętro w moim bloku :P
  Odpowiedz
Byłem na dachu wieżowca u mnie w mieście piętro chyba 10.
  Odpowiedz
Mój blok ma 12 xdd nwn czy 10 piętrowiec możba nazwać wieżowcem ale spoko ;)
Niedostępny
  Odpowiedz
Na tarasie widokowym w Pałacu Kultury.
  Odpowiedz
Szczecin Radisson - ostatnie piętro to 22

[Obrazek: pazim-szczecin-2011-b1.jpg]
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
  Odpowiedz