![[Obrazek: Bez_tytu_u-1344984199.png]](http://img.liczniki.org/20120815/Bez_tytu_u-1344984199.png)
No i wywalili mi wygaszacze z rybkami

![[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]](https://i.imgur.com/Y3AbJ8Z.jpg)
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Najgłupsze wiadomości, jakie dostajesz na PW w Chomikuj
|
||||||
15.08.2012, 00:47
Tę wiadomość dostałem już dawno , ale zostawiłem sobie na pamiątkę .
![]() No i wywalili mi wygaszacze z rybkami ![]() ![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
15.08.2012, 11:41
heh ja tu odwróciłem bieg sytuacji w tej wiadomości
![]() ![]() Na to ja odpisałem: Cytat:jak ci nie potrzebne to możesz mi przesłać Odpowiedział: Cytat:Hahah Ty mi daj
Dzisiejszy rodzynek
![]() ![]() Najbardziej zabawne fragmenty: Cytat:animowane znacznie utrudniają poprawność wyświetlenia konta MilionGBZawsze max. 4 osoby online. Pewnie mają wolne łącze i jpg ich spowalnia, no cóż zdarzają się takie. Cytat:MilionGB nie chcę bzdur na tablicy takich jak np. dodałeś w komentarzach i na pewno jesteś małoletnim użyt. skoro bawisz się w zabawę reklamPewnie każdy wg. niego jest, kto zrobi wklejkę w ChR. Cytat:proponuję dziecko zajrzeć do książki zamiast siedzieć całymi dniami przed komputerem i bawić się w zbieranie punktów . Ja przedstawiam książkę o dziwnym tytule słownik poprawnej polszczyzny. Choć pewnie nigdy w życiu nie słyszał takiej długiej nazwy. I na koniec samopochwała na youtube. 2000 punktów dziennie to przy 4 osobach online naprawdę dużo. Tu nie ma akurat nic do śmiechu. Nie no po prostu nie mogę z takimi osobami. Oczywiście jestem zablokowany i vice versa. A szkoda. A tak z ciekawości szukałem czegoś o tym MilionGB i prawdę mówiąc nie wiem co robić. Lać mi się chce z tego jak nie wiem. Co to jest? Kto pisał regulamin? Byk na byku bykiem pogania. Obejrzyjcie sobie ten filmik. Głos jak żul i w dodatku chyba ma jakąś wadę wrodzoną. Albo to piramida głupców.
![]() Używaj przycisku ![]() Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ![]() ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
HAHAHAHHA rozwalający typ, 5 -10 tysięcy dziennie, jakies samozwańcze tytuły i jeszcze ten filmik hahaha, "Nie ma to jak MilionGB" hahah wstawiłem mu reklamę, mam nadzieje, że się wkurzy
23.09.2012, 22:51
Ale przyznaj, że miał pomysł. Tylko wykonanie coś nie wyszło. Z tego co rozumiem to są tylko 4 konta w tym 2 z jakimkolwiek uploadem (głównie chomikowany). Podejrzewam, że wszystkie 4 to konta jednej osoby.
![]() Używaj przycisku ![]() Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ![]() ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
nie bardzo kumam ten pomysł, 0 własnego uploadu i po co miałbym przystępowac do tej pseudo "sieci" ? w dodatku amatorskie do bólu wykonanie opisów i jeszcze ten filmiki - to wygląda jak żart
jeszcze sam ze soba koresponduje XD i przyznaje sobie "prowizję" hahahahh
23.09.2012, 23:00
Bardziej na jakąś formę naciągania na kasę.
Haha co to za program partnerski, ten gość hah.. niemogę. Nic nie rozumiem. No cóż, niestety są i tacy ludzie.
Ciekaw jestem co robi plik "Inne pozycje z chomika Blachu82!!! - nie masz tran sferu - głosuj na free!!!.txt" na stronie głównej jego chomika.
23.09.2012, 23:59
zrugał mnie ;/ niedługo rusza nowa edycja, nie moge sie doczekać ;D
![]()
24.09.2012, 10:25
Klient ma coś nie teges pod kopułą albo szuka naiwniaków. Tak czy siak głupota na maksa . Ile bym nie myślała to takiej głupoty bym nie wymyśliła
![]()
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church I'll worship like a dog at the shrine of your lies I'll tell you my sins and you can sharpen your knife Offer me that deathless death |