-Vinci
-Sami Swoi
-Nie ma mocnych
-Kochaj albo rzuć
-Brunet wieczorową porą
-Poszukiwany, Poszukiwana
-Vabank
-Vabank 2 czyli riposta
no, może na jeden wieczór wystarczy ;D
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Najlepsze komedie, polecicie jakieś?
|
15.03.2013, 22:41
A ja jestem fanką polskich komedii (no może fankę to za dużo powiedziane, ale w każdym razie bardzo je lubię), więc polecam:
-Vinci -Sami Swoi -Nie ma mocnych -Kochaj albo rzuć -Brunet wieczorową porą -Poszukiwany, Poszukiwana -Vabank -Vabank 2 czyli riposta no, może na jeden wieczór wystarczy ;D
Staram się pisać poprawnie
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
16.03.2013, 00:52
Nie wiem czy Ted'a można zdefiniować jako komedię, ale jeśli tak to polecam
Ogólnie to polskie filmy bardzo lubię i szczerze mówiąc preferuje, najlepiej takie starsze...
16.03.2013, 14:59
Ja polecam:
-O dwóch takich co poszli w miasto -Harold i Kumar: Uciekają z Guantanamo -Harold i Kumar: Spalone święta. Te komedie są fajne:-)
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]
Z mojej strony tak:
-A Więc wojna (też Romantyczny ) -Dyktator Pierwszy raz prawie j***em ze śmiechu D -Dzień Świra (Nie ma jak tradycja) - Weekend (Typowa polska komedia) - Poranek Kojota (Sławne Sytaty) Wszystkie gorąco polecam Wiem żenie wszystkie polskie
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię |