Czy ma ktoś z was konto w Credit Agricole ?? Zamierzam tam konto założyć.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Najlepsze konto bankowe - opinie
|
13.08.2012, 23:02
Aby nie otwierać drugiego takiego samego tematu zapytam o opinię.
Czy ma ktoś z was konto w Credit Agricole ?? Zamierzam tam konto założyć.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
05.09.2012, 11:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.09.2012, 14:35 przez MissFuneral.)
Ja mam konto w BZ WBK - do 30. roku życia jest zupełnie bezpłatne, potem zresztą też pod warunkiem miesięcznych wpływów minimum 1000 zł.
--- [ link usunięty przez moderatora - spam ]
05.09.2012, 22:04
mBank i AliorSync
mBank bo ma dodatkowe usługi najtańsze na rynku i mimo pewnych opłat za konto to i tak się opłaca. AliorSync zwrot 5% za zakupy online i za free wypłacanie z każdego bankomatu w Polsce.
06.09.2012, 15:25
(26.06.2012, 08:13)admin napisał(a):Vilandra napisał(a):Potrzebuje takiego banku, gdzie "wyższa kultura bankowości", nie będzie tylko wyświechtanym sloganem. Również korzystam z mBanku i jestem bardzo zadowolona. Polecam go swoim znajomym. Potwierdzam zdanie przedmówcy.
06.09.2012, 16:02
Polecam mBank według mnie najlepszy minimalne opłaty (np.za wypłaty-5zł/msc).Nie długo mam zamiar przetestować AliorSync
06.09.2012, 22:31
Korzystam z MBanku, jestem zadowolony, mogę polecić.
Podobno w MBanku są beznadziejne wpłatomaty, ciągle zepsute/nieczynne. Znam osoby które z tego powodu zmieniały bank, ja na szczęście nie korzystam z możliwości wpłacania gotówki więc zepsute wpłatomaty mi nie przeszkadzają.
10.09.2012, 22:05
KruchyFix napisał(a):Podobno w MBanku są beznadziejne wpłatomaty, ciągle zepsute/nieczynne.Niestety dosyć często zdarza się ta przypadłość :/
18.10.2012, 10:55
BS - nie polecam. PayU tego nie usługuje.
BGŻ i BPH mialem i nie narzekałem nigdy
19.10.2012, 19:25
Deutsche Bank ponoć jest dobry;] Wpłaty w parę min zawsze dochodzą;]
21.10.2012, 22:39
Na teraz dla ludzi którzy siedzą w necie są tylko dwie opcje mBank i Alior. Dla mnie konto musi być bezpłatne, z bezpłatnymi przelewami i wypłatami w bankomatach. Dodatkowo koniecznie z opcją wpłat na moneybookers, dostępnymi na szybko lokatami, a także usługami giełdowymi, by można było szybko kupić i sprzedać akcje, obligacje i papiery. To znajduję w mBanku i jestem zadowolona.
Minusy? - kiedyś całkiem spoko, a dziś ciągle zapchany mCzat, na którym kiedyś można było załatwić niemal wszystko, a teraz niemal nic i to po 3 godzinach oczekiwania na połączenie - darmowe opcje nie są tak darmowe, ekonto nie jest oprocentowane, więc leżące pieniądze tracą na wartości (można wziąć oprocentowanego eMaxa, ale jego prowadzenie już kosztuje). |