SmileyPL napisał(a):Zdecydowanie Nazwa.pl Jakość Świetna zresztą Tak samo jak obsługaHAHAHA teraz to do...... Nazwa.pl tak samo jak home.pl to 2 najgorsze firmy jakie znam, nie dość że drogie to jakość ich serwerów jest tragiczna, nie wspomnę już o konfiguracji ich serwerów. Spróbuj sobie w nazwa.pl postawić sklep na magento to zobaczysz jaka to super firma.
Najlepsze płatne Hostingi stron WWW
|
16.12.2014, 20:23
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
22.12.2014, 01:39
Używałam Hekko,Jupe oraz Vipower i wszystkie mogę polecić a do tego są niedrogie.
16.02.2015, 22:55
Ty żartujesz tak? ;-) Oni mają ceny kilka razy wyższe niż konkurencja, do tego dochodzi jeszcze jakość supportu, szybkość odpowiedzi.
Sory, ale moim zdaniem to nie jest dobra firma ;-)
25.03.2015, 11:10
Teraz to firm oferujących hosting jest bardzo dużo i każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie;ze swojej strony mogę polecić: ovh,hekko,vipower.
27.03.2015, 21:39
Przestańcie już pisać te brednie o super hostingach i wymieniacie w nich takie syfy jak nazwa, home czy hekko. Czy wy macie pojęcie co to znaczy dobry hosting ?
Polecacie komuś trzy największe ***** i wciskacie kit że to czekolada, skoro to takie dobre firmy to wymieńcie przynajmniej ich 4 zalety. Lepiej zamknąć ten wątek bo tylko mi ciśnienie podnosi ![]()
27.03.2015, 22:41
Zamykam wątek, wszystko zostało już powiedziane, powstają tylko niepotrzebne posty powtarzające to, co zostało wcześniej napisane. Gdyby ktoś miał jakąś nowinkę w sprawie hostingów proszę pisać do moderatorów.
|