Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Najlepsze pliki
Witajcie. Mam takie pytanie...

Co opłaca się wrzucać na swojego chomika?
Ja mam dużo gier ale się zastanawiam co jest najczęściej ściągane...

Pozdrawiam :)
Najczęściej ściągane są chyba filmy, gry i muzyka.
Wyżej wymienione pliki opłaca się wrzucać bo można na nich ładnie zarobić punkty lecz musisz mieć na chomiku coś jeszcze, coś wyjątkowego by odróżniać się od tysiąca innych kont z takimi właśnie zbiorami.
W zasadzie to wszystko jest najczęściej ściągane.
Jeśli chcesz mieć chomika takiego jak setki innych z nowościami to zrób tak jak radzi Tobie KruchyFix.
Możesz też utworzyć chomika o jakiejś Twojej ulubionej tematyce ,np. o grze którą najbardziej lubisz.
Wtedy dodajesz różne dodatki z internetu do tej gry i każdy kto pobierze grę będzie mógł ściągnąć coś dodatkowego.
ja na przykład mam sporą kolekcję muzycznych DVD i unikatowe nigdzie indziej nie dostępne płyty z muzyką których prawie nigdzie nie można zdobyć na necie, tobie radzę wrzucaj pliki których nikt nie ma lub są ciężkie do zdobycia :)
Ok dzięki :) Będę miał co robić ;P

Mam pomysł loknijcie na mojego chomika i powiedzcie co można dodać...

chomikuj.pl/klop134
Niektóre z Twoich gier nie mają opisów.
Aby przyciągnąć uwagę innych osób dodaj opisy do tych gier i przynajmniej 1 zrzut ekranu lub tylko okładkę do gry.
Wszystko znajdziesz w internecie lub w Encyklopedii Gier

Folder "Gry nowe i stare" mógłby po prostu nazywać się "Gry na PC" bo masz inne gry "na komórkę" i "na PS2".

Nie możemy Tobie podpowiadać co masz wrzucić na chomika bo to ma zależeć od Ciebie.
Sam musisz wiedzieć co chcesz mieć na chomiku.
Jeśli na portalu chomikuj.pl nie znajdziesz tego co szukasz to będzie dobry znak aby poszukać tego w internecie i wrzucić na swojego chomika.
Ja kiedyś miałem najnowsze filmy konwertowane przeze mnie na fony i też dobrze szły
Ok dzięki ;D

temat można zamknąć
Wedle życzenia...

Close ;)