Moje:
Wszystkie zdjęcia zrobiłam w promieniu 100m od mojego domu. Nie trzeba mieć ani sprzętu (jedno zdjęcie robiłam telefonem) ani nadzwyczajnych umiejętności, tylko oko
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Najpiękniejsze wschody/zachody słońca jakie uchwycili odjechani
|
Zarówno wchód i zachód słońca ma w sobie coś magicznego. Kończący się dzień czy zaczynający się - nieważne o jakiej porze roku zawsze jest jednym z najpiękniejszych momentów. Pochwalcie się swoimi kadrami.
Moje: Wszystkie zdjęcia zrobiłam w promieniu 100m od mojego domu. Nie trzeba mieć ani sprzętu (jedno zdjęcie robiłam telefonem) ani nadzwyczajnych umiejętności, tylko oko
Free Your Mind!
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
13.11.2013, 16:59
Nie wiem czy też się wlicza, ale sam to robiłem podczas wyprawy z kumplem
13.11.2013, 17:06
Ostatnie zdjęcie, nad rozlewiskiem
Z tamtego roku: Jak się uda to dodam coś więcej. "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
14.11.2013, 13:45
16.11.2013, 20:39
Dorzucam swoje:
Robię świetne zdjęcia (ok, wiem, że nie wszystkie )
Free Your Mind!
|