Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Najpiękniejszy gol rundy jesiennej?
[Obrazek: Rafa-Wols_rpwrxqp.png]

Rafał Wolski 56 minuta meczu z Lechią, zagrał sobie piłkę zewnętrzną częścią stopy i huknął nie do obrony, Luka Vucko zdezorientowany tylko wystawił nogę, tyle zdążył zrobić. Ładnie mi zeszła żartował po meczu 19-latek Legii. Talent Wolskiego w tym sezonie eksplodował, to już czwarta bramka (dwie w lidze, dwie w pucharze). Wolski to kolejny przykład, że w młodzież warto inwestować, a nie tylko kupować (jak Wisła na przykład), koszt utrzymania Akademii Piłkarskiej Legii Warszawa to 4 miliony rocznie, a jeden dobry zawodnik, takie koszty pokryje swoją grą. Brawa wielkie również dla trenera Macieja Skorży, który wprowadza do gry tych nieprzeciętnych chłopaków, choć uczciwie trzeba przyznać że to Jan Urban zaczął tę modę w Legii, wprowadzając do drużyny Ariela Borysiuka i Macieja Rybusa, który w debiucie w Ekstraklasie strzelił dwie bramki. Z taką pracą nad wychowankami może zajść daleko. A w kolejce czekają następni, jak chociażby Aleksander Jagiełło o którym już wcześniej pisałem (Kolejny talent w Legii)

Cytat:Dawno nie widziałem na polskich boiskach zawodnika o takim potencjale – przyznał kapitan Lechii Łukasz Surma. – Rafał ma największe możliwości ze wszystkich naszych młodych graczy – dodał Maciej Skorża. – Rzadko ogląda się tak piękne bramki na polskich boiskach. Pięknie trafił – chwalił młodszego kolegę Danijel Ljuboja. A trener gości Rafał Ulatowski przyznał, że świetne trafienie 19-letniego legionisty ostatecznie odebrało ochotę do gry jego drużynie.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości