Tak sie zastanawiam
Co trzeba zrobić aby ustawić ten napis nad rangą w moim przypadku nad belką Użytkownik.
Jeśli ktoś mnie oświeci wymogami Dzięki
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Napis nad rangą
|
30.03.2013, 13:44
Witam
Tak sie zastanawiam Co trzeba zrobić aby ustawić ten napis nad rangą w moim przypadku nad belką Użytkownik. Jeśli ktoś mnie oświeci wymogami Dzięki
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Nie,nie nie da się ,ponieważ taka opcje ma tylko administracja
30.03.2013, 14:14
Możliwość zmiany napisu nad rangą ma tylko ekipa forum oraz przyjaciele.
Tytuł zwykłych użytkowników zmienia się w zależności od ilości postów na forum. Nazwy tytułów masz tutaj. Gwiazdki są obecnie wyłączone.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
30.03.2013, 15:14
(30.03.2013, 14:14)Diablo09 napisał(a): Gwiazdki są obecnie wyłączone. A szkoda, bo były całkiem sympatyczne :-). Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
|