Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nie można znaleźć: "chomikuj.pl
Witam wszystkich mam pytanie czy dzisiaj na chomikuj.pl coś robią ponieważ nie mogę wyświetlić strony na żadnej przeglądarce
  Odpowiedz
teraz spróbuj.. mi działa normalnie a nie wyskakuje bląd powinno działac albo przeinstaluj mozile albo co tam masz,
  Odpowiedz
Strona działa jak dla mnie bez zarzutów.
  Odpowiedz
Nadal jest to Samo na żadnej z trzech przeglądarek chomikuj.pl nie idzie wyświetlić strony czy ktoś wie czy może coś robią i dla tego tak jest
  Odpowiedz
Może masz włączoną blokadę na zaporze systemowej, jeśli masz program chomik box włącz go do wyjątków.
  Odpowiedz
Problem leży raczej po twojej stronie komputera/przeglądarek.
Chomikuj działa normalnie. Ja jestem teraz zalogowany i patrząc na Spam w chomikowych rozmowach chomikuj działa bez zarzutów.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Problem może występować po stronie Twojego dostawcy internetowego a raczej serwera DNS
  Odpowiedz
Dziękuję za Pomoc wasze wskazówki pomogły
  Odpowiedz
(17.06.2011, 14:00)Artur140276 napisał(a): Dziękuję za Pomoc wasze wskazówki pomogły

Problem rozwiązany?
Napisz co pomogło, bo nie tylko Ty masz ten problem, a innym może się okazać pomocne.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Chyba to co ja zaproponowałem z zaporą bo dostałem za to reputkę.
  Odpowiedz