Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nie mogę słuchać internetowego radia WWW
Witam! Od jakiegoś czasu mam taki problem - nie mogę słuchać radia WWW - radiowww.eu
Jak otwieram tę stronę, to od razu wyskakuje mi coś takiego:
Firefox nie może odnaleźć pliku jar: file:///C:/Program Files/Mozilla Firefox/omni.ja!/chrome/browser/content/browser/undefined.google-analytics.comga.js.
A co w tym chodzi?
Pozdrawiam
[Obrazek: MUZOL-baner-468x60px.gif]
  Odpowiedz
Nie jestem pewien na 100% ale może brak javy albo musisz aktualizacje javy zrobić :P
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Zaktualizuj javę.
A jeżeli nie masz zainstalowanej to ją pobierz i zainstaluj.
  Odpowiedz
Mam Javę zaktualizowaną wiec niestety dalej nie wiem co jest grane. Może brakuje mi jakiegoś pliku? Ostatnio robiłem porządek w programach i może coś przez przypadek usunąłem - jakiś ważny komponent?

To dość pilne bo dziś jest audycja o 22.00 w tym radiuWWW a ja nie mogę posłuchać....
[Obrazek: MUZOL-baner-468x60px.gif]
  Odpowiedz
Marcin sprawdź czy problem występuje też w innych przeglądarkach jak np. Google Chrome i daj znać.
  Odpowiedz