Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nie mogę wypakować plików z WinRARa
Mam problem, otóż nie mogę wypakować gry GTA 4 oraz Battlefield 3 z WinRARa. Znajdują się tam obrazy tych gier. Klikam dwukrotnie LPM na dowolny part i się zwiesza laptop. Inne pliki i gry się normalnie dają otworzyć w WinRARze. Jakby co, to te 2 gry były wrzucone na płytę przed formatem i teraz je skopiowałem z powrotem na dysk. Na innym kompie wszystko jest ok.
  Odpowiedz
Spróbuj wypakować programem 7zip jest on o wiele lepszy od WinRAR'a.

Czasami ten program ma takie odpały, najczęściej z dużymi plikami.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
No fakt próbowałem przez 7 zip i szło ładnie ale nagle zwiecha i system trzeba restartować :(
To musi być coś z tymi plikami ale nie wiem co
  Odpowiedz
Masz tam dane naprawcze? Możesz naprawić je poprzez WinRAR klikając w nim "lecz" - być może pomoże.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Danych naprawczych nie ma. Cholera nie chce mi się odnowa pobierać te gry a z chęcią bym zagrał. Wcześniej instalowałem te gry minimum 5 razy a gta 4 3 razy przeszedłem na tej kopii i działało.
  Odpowiedz