Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nie na temat.
U mnie to 26 sekund (czarne tło po tym znaczku Windowsa).
  Odpowiedz
Czyli masz dokładnie ten sam problem co ja, po ekranie ładowania ekran logowania powinien zaskoczyć niemal od razu, a tu 26s. System powinien cały szybciej wstać niż trwa ten black screen. Najwyraźniej czegoś nie dopracowali... :(
  Odpowiedz
Nie tylko tego nie dopracowali. Podobno ten system miał być taki szybki, nowoczesny, itp. a tym czasem jest z nim więcej problemów i ograniczeń niż z Windowsem 7. No ale może MS wkrótce wyda poprawki naprawiające błędy. Jedyne co do tej pory mi się w nim spodobało to kafelki w menu start.
  Odpowiedz
Aaa bez przesady, swoje zalety ma i to dość dużo. No ale bugi to przyćmiewają.
  Odpowiedz
Macie ochotę popływać łódką? Haha

Odpowiedz
Szkoda, że się nie da wędki zarzucić.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Idzie garbaty o północy przez cmentarz. Nagle zza grobu wyskakuje upiór i mówi:
- Dawaj pieniądze!
- Nie mam.
- A co masz?
- Garba.
- To dawaj!
I zabrał. A garbaty szczęśliwie wrócił do domu i opowiedział o wszystkim kumplowi - kulawemu. Kulawy chciał być znowu zdrowy i poszedł w nocy na cmentarz. Historia się powtórzyła. Wyskoczył upiór i mówi:
- Masz garba?
- Nie.
- To masz!

Doom II :P Haha
  Odpowiedz
Nudy...

[Obrazek: hiSYoMC.png]
Padłem

[Obrazek: VkXmQkS.png]
  Odpowiedz
Piękne, Przemku ( to od "przemyśliwania" :P). Poproszę seledynowo-czarne, będzie pięknie. Haha
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości