Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nie na temat.
Mam ochotę na duży godziny SEKS :D
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Nie wiem co bierzesz, ale pół wystarczy Haha.
  Odpowiedz
Mono serio mam ochotę na duży seks :D
Tylko nie ma kim ...
  Odpowiedz
Idź na dyskotekę :D
  Odpowiedz
Na dyskotece to ja młócę pełną parą :D Seks na dyskotece hmmmm
  Odpowiedz

Jeśli lubisz się z byle kim kochać to współczuje dude Haha.
  Odpowiedz
Taki spamfolder, tylko Odjechanych? :P
  Odpowiedz
Oczywiście :D
Szczególnie tutaj porozmawiasz ze mną na zboczone tematy :D
  Odpowiedz
Albo nie znam zupełnie Demanufacture, albo się mylisz HAKier.
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Haker, długo szukałem, długo... W końcu znalazłem dla Ciebie lekarstwo! Od tej pory już nie będziesz pisał takich bzdur i po pewnym czasie nauczysz się powagi, podrasujesz swoje zwoje mózgowe, poderwiesz jakąś fajną laskę. Pamiętaj jednak, że jak już podejmiesz decyzję, to nie będzie odwrotu. Twoje życie już nigdy nie będzie takie same. Gdy otworzysz spoiler wybierz właściwie...

[Obrazek: 20060903221936_dsc_0049_03-620x.jpg]
Kiedy wybierzesz niebieskiego emenemsa, stracisz przytomność i obudzisz się rano w swoim łóżku niczego nie pamiętając, ten post zniknie, a Ty nie będziesz wiedział, że ktoś w ogóle coś Ci proponował.

Gdy wybierzesz jednak czerwoną, dam Ci kolejny spoiler. Twoje życie zmieni się po tym co tam zobaczysz, ale nie mogę Ci powiedzieć co to będzie. Czy jesteś na to gotowy?

Wybierz pigułkę i wybierz roztropnie, już czas wybrańcu! Napisz nam co wybrałeś... Haha
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości