Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nie widać obrazków w opisie plików na chomiku
Witam.
W sumie to jest moje pierwsze forum z którego korzystam więc nie linczujcie mnie bardzo, za jakieś totalne faile :P
No więc problem tkwi w tym, że od kilku dni gdy wrzucam do opisu jakiegoś pliku obraz zachomikowany na moje konto, to obraz ten po zaakceptowaniu opisu nie jest dostępny, co więcej po wejściu ponownie do opisu, wgl nie ma linku w kodzie.
Linki do tych samych obrazków, ale z serwisów typu fotosik.pl działają, więc problem nie tkwi w kodzie. Czy ktoś ma podobnie? Wiecie może jak zaradzić?
Z góry dziękuje i pozdrawiam
Piotrek
  Odpowiedz
Jesteś już drugą osobą która zgłasza tutaj problem z linkowaniem zdjęć z chomikuj, sprawa została już opisana przeze mnie i zgłoszona administracji chomikuj.pl
  Odpowiedz
Rozumiem, szukałem takiego postu, ale nie mogłem nic znaleźć. W takim razie przepraszam za śmietnik. Do kasacji.
  Odpowiedz
Tutaj jest wcześniejszy temat http://odjechani.com.pl/Thread-Dziwny-pr...e-screnami
  Odpowiedz