Czy mógłby ktoś go pobrać i wstawić na chomikuj lub wytłumaczyć mi jak go pobrać z góry dzięki
PS Nie wiem do jakiej kategorii to przypisać, więc proszę o przeniesienie
,,Robić komuś łaskę" a ,,Robić komuś laskę" to całkiem inne znaczenie
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Nie wiem do jakiej kategorii :)
|
08.10.2013, 21:14
Witam, mam pytanko jak pobrać ten plik>> KLIK<<
Czy mógłby ktoś go pobrać i wstawić na chomikuj lub wytłumaczyć mi jak go pobrać z góry dzięki PS Nie wiem do jakiej kategorii to przypisać, więc proszę o przeniesienie
Piszcie poprawnie, używajcie (ż, ó, ł, itd) Podam przykład:
,,Robić komuś łaskę" a ,,Robić komuś laskę" to całkiem inne znaczenie Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
08.10.2013, 22:07
klikasz po prostu na zielony button czekasz ok 5 sek wypełniasz ankiete i pobierasz
08.10.2013, 22:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.10.2013, 22:22 przez Swordancer.)
Nie pobieraj tego, bo wymaga to Twojego numeru, a z kolei to oznacza, że pewnie zabierze ci coś z konta. Tak czy inaczej wyłuska od ciebie to jakiś hajs. Poszukaj tego pliku w innym miejscu, bez haczyków. Pewnie Huczu dostaniesz ode mnie i od kolegi repa, jak sam to pobierzesz i wrzucisz w inne miejsce.
|