TO WŁAŚNIE TWOJE DZIĘKUJE...
spodziewałem się pomocy potraktowaliście mnie świeżo na tym forum chamstwem ...
Odłączam sie ...Narqa
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Niesamowita wyszukiwarka z licznikiem filmów
|
24.11.2012, 21:47
Żadne warunki nie są zmienione,powiększona ramka zwrotu funkcji search ,drobne poprawki kosmetyczne w kodzie oraz na chwilę obecną na razie kolorystyka,ale zamierzam zrobić całkowicie osobną grafikę ...
TO WŁAŚNIE TWOJE DZIĘKUJE... spodziewałem się pomocy potraktowaliście mnie świeżo na tym forum chamstwem ... Odłączam sie ...Narqa Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... |