Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nieszczelność wpustu
Mam takie pytanie, czy ktoś zna tą dolegliwość. Chodzi oto że ostatnio stwierdzono to u mnie, a moimi objawami są mdłości. Szukałem czegoś o tym w internecie, ale nie wiele tego znalazłem, dlatego chciałem się dowiedzieć czy może ktoś z tego forum cierpi na tą dolegliwość albo ma kogoś bliskiego kto na to cierpi i może mi coś doradzić. Lekarz niby powiedział na czym to polega, ale przepisał mi tylko lek Sulpiryd, który wydaję mi się nie odpowiedni do tego typu schorzeń.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
  Odpowiedz
Chodzi o wpust do żołądka? Miałeś może robioną gastroskopię?
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Miałem robioną gastroskopie dwa razy, za pierwszym razem wyszło że mam refluks żołądkowo-przełykowy, ale leki które dostawałem nie pomogły mi na te mdłości. Niedawno znowu miałem robioną gastroskopie i z niej wyszło teraz że mam nieszczelność wpustu.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości