![[Obrazek: 482_1303112232-1325624175.jpg]](http://img.liczniki.org/20120103/482_1303112232-1325624175.jpg)
A więc tak jak w temacie co dostaliście od Świętego Mikołaja pod choinkę ? , i które z tych prezentów stały się nie trafione lub inaczej nie pożadane przez was ? Opisz nam to tutaj a może znajdziesz chętnych na ich zakup lub wymiane na coś innego.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Nietrafione prezenty - co dostaliście?
|
03.01.2012, 23:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.11.2012, 18:09 przez MissFuneral.)
![]() A więc tak jak w temacie co dostaliście od Świętego Mikołaja pod choinkę ? , i które z tych prezentów stały się nie trafione lub inaczej nie pożadane przez was ? Opisz nam to tutaj a może znajdziesz chętnych na ich zakup lub wymiane na coś innego. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
04.01.2012, 18:35
W tym roku prosiłem Mikołaja o rozbierające się strażaczki ale nie wyszło
![]() A tak na poważnie to nigdy mi się nie zdarzył nietrafiony prezent i vice versa w stosunku do innych bliskich mi osób ![]()
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
04.01.2012, 18:48
Czy trafiony?
Zdecydowanie nie. Chciałem dostać zupełnie coś innego niż dostałem ale i tak mnie to cieszy bo moja zachcianka nie była by w tym czasie do zrealizowania. Cenię moich bliskich za to, że się starają, ale czy ja dostanę pod choinkę XBOXA czy paczkę cukierków to i tak będę zadowolony bo nie prezenty są najważniejsze. ![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze." |