Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Niikii - filmy, seriale, gry, muzyka...
Zapraszam do mojego chomika :)

Dopiero zaczynam uploadować pliki, ale już w tym momencie jest na nim:
  • ponad 100 filmów z lektorem i seriale
  • 226 albumów muzycznych (rock, metalcore, punk rock, post-hardcore i hardcore)
  • 27 gier (tytuły takie jak: left4dead, cod4, assassins creed) - 1 plik!
  • wzory tatuaży paczkami (archiwa) w tym paczka która ma 11500 wzorów
  • teledyski i koncerty
  • inne (szablony stron, aukcji, programy..)

W opisie nie ma zbędnych flashy, grafik przez co strona się szybko ładuje :)
Wszystkie pliki opisane, uporządkowane kategorie.

Zapraszam [Obrazek: Niikii.gif]
  Odpowiedz
Bardzo przyjemnie urządzony chomik. Mogę polecić.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Nowe seriale, nowe gry, nowe filmy, nowa muzyka i programy!

Wiem, że ze swoimi 250gb nie podbije 'świata' chomikuj, lecz wkładam bardzo dużo pracy by chomik się rozwijał i był przejrzysty dla użytkowników. Nie mam super szybkiego łącza więc nie jestem w stanie szybciej go rozbudować.

Zapraszam.
  Odpowiedz
Dwie rzeczy mi się podobają na twoim chomiku
1. Segregacja folderów nie lubię jak jest bałagan bo trudno jest znaleźć tego czego się szuka
2. Zbiór tatuaży :D
Godny polecenia chomiczek
  Odpowiedz
Na twoim profilu są super zbiory tatuaży. Wszystkim zainteresowanym w tym temacie polecam!
  Odpowiedz
Doszło trochę plików m.in gry, filmy (z lektorem, hd, dużo dokumentów). Cały czas jeszcze opisuję pliki ale wszystko już jest na swoim miejscu :)

Codziennie nowe pliki, zapraszam :)
  Odpowiedz
wszystko bardzo fanie masz urządzone, zobaczysz własny upload ci się opłaci :)
  Odpowiedz