Niska samoocena
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
09.02.2016, 02:40
(08.02.2016, 14:15)Demanufacture napisał(a): A wszystko zaczęło się od zajawki na black metal.Nikt nie wie co dla nas szykuje życie. W twoim przypadku potoczyło się to tak jak się potoczyło, najlepsze jest, to że człowiek z perspektywy czasu jednak myśli, że głupi dzieciak był. Wracając do mnie i tego FriendZone - Patrząc w tył, ciesze się, że jednak z nią nie jestem. Być może miałaby wtedy inne towarzystwo, ale wątpię skoro teraz ją do tego pociągneło co to wtedy by jej zabroniło tego robić? ![]() Dzisiaj w rozmowie z nią właśnie zeszło na moje treningi, uważa ona, że treningi dają mi mniej jak jej znajomym chlanie i palenie. Nie no pozdro z podłogi. ![]() Życie nie ma ścieżek na skróty.
![]() (09.02.2016, 02:40)Nieśmiertelny napisał(a): Bowiem uważa ona, że zbyt umięśniony mężczyzna jest brzydki, nawet gdy mówię do niej, że to moja wymarzona rzeźba. Czyli wychodzi na to, że w 4 literach miałaby moje życiowe plany. No i prawidłowo, że z nią nie jesteś! Ja nigdy bym nie był z dziewczyną, która wpiernicza się w moje życiowe plany, tym bardziej w treningi. Należy pamiętać, że jak nie będzie się mogło spełniać życiowych planów to i samoocena może mocno polecieć w dół. I skoro dla niej palenie i chlanie jest więcej warte niż treningi, to widać, że kompletnie nie ma mózgu i związek z kimś takim to było by coś bardzo niefajnego.
09.02.2016, 18:48
Kto by się spodziewał takiego biegu sytuacji te kilka lat temu.
![]() Życie nie ma ścieżek na skróty.
![]()
27.02.2016, 23:36
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: