nigdy nie nastanie
tylko DZIŚ
lub JUTRO
będzie trwało ZAWSZE
przez WIECZNOŚĆ
bo to moje
małe NIC
dziękuję za uwagę
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
No to ja też :)
|
22.04.2011, 03:24
no to ja też coś dodam od siebie. chociaż niektórym może się wydawać przytłaczający lub ciężki. taki mój mały wierszyk.
TERAZ nigdy nie nastanie tylko DZIŚ lub JUTRO będzie trwało ZAWSZE przez WIECZNOŚĆ bo to moje małe NIC dziękuję za uwagę Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
24.04.2011, 00:27
Wbrew pozorom głęboki przekaz...
15.05.2011, 22:11
Hekemi, mozna by rzec,że filozoficzne,ale bardzo, bardzo logiczne. Pozdrawiam serdecznie!
17.05.2011, 01:09
No kochana poleciałaś,dałaś dobrze do myślenia . Czekamy na więcej.
17.05.2011, 16:00
Dla mnie tam fajne
18.05.2011, 20:47
No to i ja coś skrobnę.
Pisz, pisz, pisz jak najwięcej a kto wie co los w związku z tym Ci da. Nie znam się nie mnie należy oceniać ale uważam że masz talent-wykorzystaj go.
14.06.2011, 18:33
dzięki postaram się jeszcze coś Wam skrobnąć.
08.01.2012, 00:07
Wiersz krótki, ale dobry. :-)
|